Élményturizmus Sopronban

Traktorbuli

Sopron szenzációs élménye, kiváló történetekkel, borral és társasággal.

Panoráma csomag: látogatás a soproni borvidéken. Gyönyörködünk a tájban és közben megtudjuk, ittak-e kékfrankost Napóleon katonái, mi a borvidék titka, és hol rejtőzködött Oroszlán Pali, a betyár. Időtartam: 1,5 óra A csomag tartalmazza a transzfer és idegenvezetés költségét.

Silénosz csomag: a túrán megismerjük a soproni borvidéket, választ kapunk arra, hogy Kitaibel Pál mit fedezett fel 1797-ben, ki volt Szilénosz és mi tette tönkre a római birodalmat - közben pedig soproni bort kortyolgatunk. Időtartam: 1,5 óra. A csomag tartalmazza a transzfer, az idegenvezetés költségét, továbbá 2 fajta bor (1 dl fejenként) kóstolását.

Napóleon csomag: az úton csodáljuk a tájat, mesélek a borról, a vidékről, a borvidék múltjáról és persze közben bort iszunk, zenét hallgatunk. Időtartam: 2 óra. A csomag tartalmazza az üdvözlő ital (pálinka), a 3 féle soproni bor (1 dl fejenként), a pogácsa, az idegenvezetés és a transzfer díját.

Napóleon plusz csomag: a Napóleon csomagon túl a túrán a saját készítésű sonkánkból és kolbászunkból adunk kóstolót útközben.

A csomagokat a szállodánál előre le kell foglalni. Egy túra min. 6 főtől indul és legfeljebb 16 fő fér el a szerelvényen.

 • Panoráma csomag

  1900 forint / fő

 • Silénosz csomag

  2900 forint / fő

 • Napóleon csomag

  4500 forint / fő

 • Napóleon plusz csomag

  4900 forint / fő

Mesepark

Familypark - Ruszt

A Fertőmelléki-dombság (Ruster Hügelland) szívében, a Fertő tótól és Rust városától mindössze néhány kilométernyire található Familypark 145 000 négyzetméteren kínál önfeledt kikapcsolódást minden korosztálynak.

A park mind a négy tematikus részlegén, az Élményvárban, a Meseerdőben, a Falusi gazdaságban és a Kalandszigeten is változatos és szórakoztató időtöltés vár a vendégekre Filippó, a kandúr – a park mindig vidám kabalafigurájának – társaságában.

A 29 pörgő, forgó és mozgó játékok mellett a Familypark számtalan további kalandot is kínál, többek között élmény- és vízi játszótér, mászókák és kötélpark, zenés színház és érdekes csináld magad foglalkozások várják a kicsiket és nagyokat egyaránt.

A Familypark azonban nemcsak az átélt kalandok és a különleges játékok terén egyedülálló. A kalandparknak otthont adó parkerdő is önmagáért beszél: színes virágágyások és patakocskák, valamint formára nyírt sövények és fák gondoskodnak az idilli hangulatról.

A Familypark sokkal több mint egy egyszerű kalandpark különféle játékokkal. A látogatók egy a legapróbb részletekig gondosan kidolgozott fantáziavilágba merülhetnek el. Egy ideális kirándulóhely a Fertő tó közvetlen közelében, ahol fiatalok és idősebbek egyaránt jól érezhetik magukat.