Est.

1893

Royal Bisztró

Széchenyi étterem

Üdvözöljük a Pannonia Hotel gasztronómiai világában!

A szállodánk Sopron belvárosában az új gasztronómiai trendeket ötvözi a hagyományos szállodai vendéglátással. A lehengerlő étlapunk, folyamatosan változó félpanziós kínálatunk a soproni vendéglátás csúcsára tör.

A szállodánk modern a'la carte étterme, a Royal Bisztró ötvözi a modern és a hagyományos ételeket, és várja a hazai és nemzetközi kulináris élvezeteket kereső vendégeket. A Pannonia Hotel Royal Bisztró étterme Sopronban egyedülálló módon friss Aberdeen Angus marhahúsból készíti el az ételeket. Az exkluzív együttműködés a Szélessy Birtokkal lehetővé teszi, hogy helyi termelőkkel együttműködve világszínvonalú kínálatot tudjunk készíteni. Az állatok születésüktől helyben termesztett GMO mentes takarmányt kapnak és egész életükben szabadtartásban boldog környezetben élnek. Aki evett már "boldog állatot" tudja, hogy összetéveszthetetlenül ízesebbek a húsok.

Frissen készült ételek, kiváló alapanyagokból, Önöknek készítve!
 

Éttermi szolgáltatások

A Royal Bisztró és Széchenyi Étterem bármilyen rendezvény lebonyolítására képes, legyen szó álló fogadásról, cocktail partyról, céges vagy szülinapi rendezvényről, borkóstolóról vagy akár borvacsoráról. A 19. század hangulatát idéző Fehér Teremtől a saját 150 éves mészkő borospincéig a lehetőségek tárháza áll a kedves Vendégek előtt.

Bármilyen alkalomra

Szállodánk bármilyen alkalomra megfelelő helyszínválasztás. A császári időszak korának megfelelően felújított Fehér terem, a márvány étterem, a bisztrós bár, a borospince vagy a lovagterem mellett külön termek, antik bútorrokkal felszerelt tárgyalók, modern tárgyalók, kis- és nagy konferencia termek is rendelkezésre állnak, ahogy a tetőterasz is kiváló választás állófogadásokhoz jó időjárás esetén.

Fehér terem

a császári hangulat

Étterem

elegancia a köbön

Drink

csak lazán és elegánsan
Royal Bisztró &
Széchenyi Étterem

9400 Sopron, Várkerület 75.

Hotel Pannonia ****
H-9400 Sopron, Várkerület 75., Hungary

+36 99 513 678

sopron@pannoniahotel.com

A szálloda üzemeltetője / Owned and operated: DENTAL-PANNONIA Zrt. © (2019)