Rendezvénytermek és konferenciák 

Pannonia Hotel **** - Sopron rendezvénytermei összességében több mint 500 fő részvételét tudják biztosítani több mint 600 m2-en a szállodában. Konferencia és rendezvénytermeinkről néhány fontosabb adat:

 Terem

Alapterület (m2)

 Megvilágítás

 Férőhely/Kapacitás

Színházszerű

U alakban

Bankett

Európa terem

 230

 természetes / mesterséges

230 fő

100 fő

120 fő

Galéria terem

103

 mesterséges

80 fő

40 fő

72 fő

Fehér terem

103

 mesterséges

80 fő

40 fő

72 fő

Tárgyaló terem

40

mesterséges

30 fő

20 fő

40 fő

Nagy különterem

 20

 mesterséges

táblaasztal: 10 fő

Kis különterem

 12

 mesterséges

táblaasztal: 6 fő

 
A termek mindegyike rendelkezik projektorral, vászonnal, hangtechnikával, vezeték nélküli mikrofonnal. A ház teljes területén elérhető a vezeték nélküli internetkapcsolat, így akár videokonferenciák is lebonyolíthatóak.
Szállodánk mobil technikai eszközei lényegében bármilyen konferenciához kapcsolódó technikai igényt ki tudnak elégíteni.

A felsorolt termekben, azok valamelyikében lehetőség van sajtóközpont vagy technikai központ, ideiglenes iroda kialakítására, irodai gépek (fax, fénymásoló, nyomtató, szkenner) rendelkezésre állnak.

Európa termünkhöz csatlakozik 2 db tolmácsfülke, mely nemzetközi konferenciák esetében biztosítja a szinkrontolmácsok munkáját. (Tolmács technika nem áll rendelkezésre.)

Az Európa terem a szálloda legnagyobb konferencia terme, mely beépített konferenciatechnológiával minden igény kielégítésére alkalmas. A konferencia technológiát két évente felülvizsgáljuk és a szükséges újításokat elvégezzük. A beépített konferencia technológia mellett többek között mobil projektorok, microportok, presenterek és mikrofonok is rendelkezésre állnak. A konferencia terem szélessávú vezetékes és WI-FI alapú internettel is ellátott, amely kiváló lehetőséget biztosít arra, hogy akár telekonferenciákat is szervezzenek a teremben.

EUROPA-terem v1EUROPA-terem v2

A Galéria terem egy egyedi terem, amelyben havonta-kéthavonta művészeti kiállítások vannak. A termet emellett konferencia célokra is kiválóan lehet használni, mely esetben 50-60 fő kényelmesen elfér benne. A teremben beépített elektromos vetítővászon és fali csatlakozások találhatóak, valamint a teremben szélessávú vezetékes Internet és WI-FI is elérhető.

GALERIA-terem v1GALERIA-terem v2GALERIA-terem v3

Fehér terem a császárkor fényűzését idéző luxust kínáló terem, amely az esküvőktől az elnöki fogadásokig szinte bármilyen rendezvény lebonyolítására alkalmas.

Európa terem

Európa terem

Az Európa terem a szálloda legnagyobb konferencia terme, mely beépített konferenciatechnológiával minden igény kielégítésére alkalmas. A konferencia technológiát két évente felülvizsgáljuk és a szükséges újításokat elvégezzük. A beépített konferencia technológia mellett többek között mobil projektorok, microportok, presenterek és mikrofonok is rendelkezésre állnak. A konferencia terem szélessávú vezetékes és WI-FI alapú internettel is ellátott, amely kiváló lehetőséget biztosít arra, hogy akár telekonferenciákat is szervezzenek a teremben.

Galéria terem

Galéria terem

A Galéria terem egy egyedi terem, amelyben havonta-kéthavonta művészeti kiállítások vannak. A termet emellett konferencia célokra is kiválóan lehet használni, mely esetben 50-60 fő kényelmesen elfér benne. A teremben beépített elektromos vetítővászon és fali csatlakozások találhatóak, valamint a teremben szélessávú vezetékes Internet és WI-FI is elérhető.

Fehér terem

Fehér terem

A Fehér terem a császárkor fényűzését idéző luxust kínáló terem, amely az esküvőktől az elnöki fogadásokig szinte bármilyen rendezvény lebonyolítására alkalmas. Közkedvelt helyszíne bankett esküvőknek, protokoll rendezvényeknek és exkluzív fogadásoknak.

Saját borospince

Saját borospince

A szálloda saját borospincével rendelkezik, amely kiváló helyszín borkóstolók tartására, rendezvények szervezésére, borvacsorákra vagy egyéb társasági eseményekre. A helyszín 2014-ben lett restaurálva és 19. századi mészkő falak helyrállítását követően valódi uniqumként szolgálja vendégeinket.

Hotel Pannonia ****
H-9400 Sopron, Várkerület 75., Hungary

+36 99 513 678

sopron@pannoniahotel.com

A szálloda üzemeltetője / Owned and operated: DENTAL-PANNONIA Zrt. © (2019)