Vendégtájékoztató

Üdvözöljük a Pannonia Hotelben!

A szállodánkban azon dolgozunk, hogy Önöknek a lehető legjobb élményben legyen részük nálunk. Az alábbiakban igyekszünk Önöknek tájékoztatást adni a szállodában elérhető szolgáltatásokról és lehetőségekről.

Szolgáltatások és tudnivalók


Szobák

A szállodánk sajátosságából következik az egyedisége. A különböző szobák között más és más stílusok képviselik a szálloda különleges adottságait. 


Fitness

A két teremből álló fitness részlegünk a szálloda hátsó részében található a félemeleten. Saját öltöző résszel rendelkezik.Reggeli

A szállodában reggelit 7 és 10 óra között tudják elfogyasztani.

A reggeli a'la carte reggeli, melynek során frissen készítjük el Önnek a finomabbnál finomabb ételeket. 

Speciális igényeiket bármikor leadhatják a recepción (0-as szám), vagy az étteremben (681-es szám).


Kerékpár, bicikli bérlés

0 - 4 óra időtartamra 3.990 forint, egész napra 4.990 forint a kerékpárok bérlése. Kérjük érdeklődjön a recepción!

A recepció száma: 0
Étterem száma: 681

Dohányzás
Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy 2013. december 1-jétől a hotel teljes területén tilos a dohányzás. Dohányzásra szállodánk kijelölt szabadtéri területein van lehetőség. Megértésüket nagyon köszönjük!
 
A dohányzási tilalmat rendkívül szigorúan érvényesítjük a szállodánkban.
Be- és kijelentkezés

A magyar jogszabályok 2019. július óta jelentős többletkötelezettséget rónak a szállodákra a vendégek adatainak rögzítése tekintetében. Annak érdekében, hogy a bejelentkezés során mind kevesebb adatot kelljen már megadni, az érkezést megelőzően küldött e-mailben található linken online be tudnak jelentkezni. Ennek során a megadott adatokat a helyszínen már nem kell újra rögzíteni, mindösszesen azok ellenőrzése szükséges.

A szállodai szoba az érkezés napján 15 órától áll vendégeink rendelkezésére, a kijelentkezés ideje utazás napján 10 óra.

Amennyiben előbb érkezne, ill. később utazna  a szállodai recepciónál ingyenes csomagmegőrzés áll rendelkezésre.

A szobát a megadott időpontoktól eltérően garantálni nem tudjuk, ha a napi foglaltság lehetővé teszi, felár ellenében örömmel biztosítjuk. Kérem, adott napon egyeztessen erről recepciós kollegáinkkal.

Korai bejelentkezés díja (kizárólag szabad kapacitás függvényében):

  • 11 óra előtti érkezés esetén a teljes előző napi szobaár
  • 11 - 15 óra között a felár 1.000 Ft / óra

Késői kijelentkezés díja (kizárólag szabad kapacitás függvényében):

  • 11 – 15 óra között a felár 1.000 Ft / óra
  • 15 óra utáni kijelentkezés esetén a teljes következő napi szobaár
Parkolóhely foglalás
A szállodánk korlátozott parkolási kapacitással rendelkezik, így kérjük igényét jelezze előre! Tekintettel arra, hogy a parkoló helyek száma korlátozott, a parkolóhely lefoglalása a szoba foglalással azonos módon nem lemondható foglalás és annak költségét akkor is ki kell fizetni, ha később nem veszi mégsem igénybe a választott parkoló helyet.
 
Milyen költségeket tartalmaz az ár?

A szoba ára az áfát tartalmazza. Az egyes szolgáltatásokat külön kell foglalni. Az ár nem tartalmazza az idegenforgalmi adót.

Fizethetek-e SZÉP kártyával?
Amennyiben SZÉP kártyával kíván fizetni azt kérjük a foglalás során még annak véglegesítése előtt mindenképpen írásban jelezze.
 
Milyen költségeket nem tartalmaz az ár?

A szoba ára az áfát tartalmazza. Az egyes szolgáltatásokat külön kell foglalni. Az ár nem tartalmazza az idegenforgalmi adót.

 
Milyen bankkártyákkal tudok fizetni?

A szállodánk az OTP bankkártya termináljaival rendelkezik, amelyen keresztül a VISA, Mastercard, Maestro, American Express kártyákat mindenképpen el tudja fogadni.

Tudok-e fizetni Apple Pay útján?

Igen, a bankkártya termináljaink alkalmasak arra, hogy az Apple Pay rendszerével tudjon fizetni.