Kerékpározás Sopronban, Fertő-tájon vagy Burgenlandban

Túrakerékpározás

Burgenland és csodálatos világa

Túrakerékpározás

Fertő-tó részleges kerülése

Teljesítménytúra

Fertő-tó teljes megkerülése

Túrakerékpározás

A madárvilág nyomában kerékpárral a Fertő tó környékén

Saját kerékpár

A szállodánk őrzött, fedett garázzsal rendelkezik, ahol biztonságosan, video felügyelet mellett elhelyezhetők a legértékesebb kerékpárok is, teljes felszerelésükkel. A kerékpárok alapvető szervizeléséhez is rendelkezésre állnak (kivéve pl. defekt) a megfelelő eszközök.

Bérelt kerékpár

A szállodában professzionális szolgáltató által bérbeadott, 10 különböző bicikli érhető el, melyek minden használat után ellenőrzésen, karbantartáson esnek át és teljes felszerelés (lámpa, láthatósági mellény, bukósisak, gyerekülés, stb.) rendelkezésre áll az árban.

Elektromos kerékpár

A szálloda saját szolgáltatásában elektromos kerékpárok (pedelec) is bérelhetőek. Hosszabb túrák esetén (pl. Fertő-tó kerülés, dombos vidékek), javasolt a kezdő kerékpárosoknak a pedelec (elektromos rásegítéses kerékpár) bérlése, amellyel az igazi kerékpározási élmény mellett komoly és gyönyörű túrák teljesíthetőek.

Öt további ok, hogy minket válasszon!

Korai bejelentkezés

Reggel 8 órát követően bármikor érkezhetnek és már akkor elfoglalhatják a szobát, hogy az első nap is már hasznosan teljen.

Késői kijelentkezés

Nem kell sietni a túrán, a távozás napján elég 18 óráig elhagyni a szállást.

Ingyenes garázshasználat

A garázshasználatot a kerékpáros csomag esetén ingyenesen biztosítjuk, hogy a kerékpározás alatt is biztonságban legyen az autó.

Nincs kötelező étkezés

Ha nálunk szeretnének étkezni, vagy útravaló csomagot szeretnének, mi elkészítjük, de ha útközben a helyi gasztronómiat szeretnék élvezni, akkor nálunk étkezés nélkül is lehet foglalni.

Ingyenesen lemondható

Érkezést megelőző egy nappal kötbérmentesen, minden költség és indokolás nélkül lemondható a foglalás.

Hagyományos vagy elektromos kerékpár bérlés esetén a bérlés tartalmazza az alábbi szolgáltatásokat (amíg a rendelkezésre álló készlet tart):

  • Bukósisak

  • Kerékpárzár

  • Ingyenes Sopron és Fertő-tó térkép 

  • Ingyenes láthatósági mellény

  • Ingyenes csomagtartó táska

  • Ingyenes gumipók

  • Ingyenes gyermekülés

  • Ingyenes fényvisszaverő csík nadrágszárra