Pannonia Hotel Sopron - A szálloda, amely megihlet

1. Szállodai főállású szobaasszony, takarító kolléga - BETÖLTVE

A soproni PANNONIA HOTEL**** olyan kedves, igényes és magabiztos hölgyet keres 8 órás munkakörben, aki szeretne szállodai szoba takarító munkakörben elhelyezkedni. Munkavégzés heti 5 napon (hétfőtől - vasárnapig bármely nap lehet munkanap és két pihenőnap van). Munkaidő: 8:30-17:00.

Bejelentett, rendezett foglalkoztatás.

Nemdohányzó kollégák jelentkezését várjuk.

Elvárások:

  • ápolt megjelenés
  • hasonló munkakörben szerzett 3-5 év tapasztalat
  • nagyfokú munkabírás, rugalmasság
  • pontos, megbízható, gyors munkavégzés
  • hétvégi munka vállalása

A fizetés próbaidő alatt bruttó 280.000. forint 8 órára, azt követően vagy amennyiben gyorsan beilleszkedik a kolléga emelkedik. Válság, negyedik hullám alatt sem válunk meg munkatársaktól.

Ha hirdetésünk felkeltette érdeklődését, várjuk fényképes önéletrajzát a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

2. Beugrós szállodai szobaasszony, takarító - BETÖLTVE

A soproni PANNONIA HOTEL**** olyan kedves, igényes és magabiztos hölgyet keres BEUGRÓS SZOBAASSZONY munkakörben, aki szeretne szállodai szoba takarítóként munkatársunk lenni.

Munkaidő a munkanapon: 8:30-17:00.

Bejelentett, rendezett foglalkoztatás.

A munkanapokat egy hónapra előre egyeztetjük és adott napon számítunk a kollégára.

Elvárások:

  • ápolt megjelenés
  • hasonló munkakörben szerzett 3-5 év tapasztalat
  • nagyfokú munkabírás, rugalmasság
  • pontos, megbízható, gyors munkavégzés

Ha hirdetésünk felkeltette érdeklődését, várjuk fényképes önéletrajzát a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  e-mail címre.

3. Műszakos, karbantartó kolléga - BETÖLTVE

Műszakos karbantartó kollégát keresünk. A szállodánk (Pannonia Hotel) belsőépítészeti megújulása egyben új feladatokat is jelent.

Ha szeretnél majd Sopron egyik legszebb szállodájában dolgozni, ugyanakkor szereted a rengeteg kihívást, feladatot és megoldandó problémát, magyarán nem szeretsz unatkozni és képes vagy megoldani a váratlan feladatokat, akkor itt a helyed!

A szálloda üzemeltetés számos készséget kíván, de alapvetően épületgépész vagy villanyszerelő képesítés/szaktudás a leginkább szükséges nálunk.

Ha kíváncsi vagy a részletekre, várunk egy személyes beszélgetésre előre egyeztetett időpontban.

Önéletrajzodat vagy bemutatkozó leveledet kérjük az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre küld!

4. Konyhai kisegítő - BETÖLTVE

5. Felszolgáló

6. Beugrós reggeliztető szakács