Áttekintés a szállodáról

pannonia cimer transparent 150x222

A szállodánk Sopron legrégebbi szállodája, amely az 1500-as évektől fogad vendégeket. Valaha fogadó állt a helyén, jelenlegi formáját a 19. század végén nyerte el. A szálloda magánkézbe kerülése óta folyamatos fejlesztéseken esik át, így az elmúlt 25 évben három jelentős fejlesztés is megvalósult. Célunk az egyediség megőrzése, a hagyományok tisztelete és a modern trendek követése.

Minden igényt kielégítő szobák

A szállodánk egyszerre tükrözi a császári és királyi korszak eleganciáját és a modern elemeket. A szobáink változatosak és bátran mondhatjuk, hogy szinte nincs két egyforma szobánk. Egyes szobáink valódi antik bútorokkal berendezett szobák, más szobák a modern szállodaiparra jellemző bútorozással készültek. Mindez természetesen azt is jelenti, hogy a kedves Vendégeknek érdemes foglalás előtt áttekinteni a szobáinkat, hogy a stílusuknak és elvárásaiknak megfelelő szobát tudják kiválasztani.

Modern wellness

Szállodánk belvárosi szálloda létére is számos wellness szolgáltatást kínál. Legutóbb 2013-ban bővítettük közel kétszeresére a wellness részlegünket.

Konferencia és céges rendezvények

 Szállodánk a luxus körülményektől a modern konferencia szolgáltatásokig számtalan lehetőséget biztosít konferenciák, céges rendezvények valamint exkluzív esküvők lebonyolítására.

Európa terem

Európa terem

Az Európa terem a szálloda legnagyobb konferencia terme, mely beépített konferenciatechnológiával minden igény kielégítésére alkalmas. A konferencia technológiát két évente felülvizsgáljuk és a szükséges újításokat elvégezzük. A beépített konferencia technológia mellett többek között mobil projektorok, microportok, presenterek és mikrofonok is rendelkezésre állnak. A konferencia terem szélessávú vezetékes és WI-FI alapú internettel is ellátott, amely kiváló lehetőséget biztosít arra, hogy akár telekonferenciákat is szervezzenek a teremben.

Bővebben


Galéria terem

Galéria terem

A Galéria terem egy egyedi terem, amelyben havonta-kéthavonta művészeti kiállítások vannak. A termet emellett konferencia célokra is kiválóan lehet használni, mely esetben 50-60 fő kényelmesen elfér benne. A teremben beépített elektromos vetítővászon és fali csatlakozások találhatóak, valamint a teremben szélessávú vezetékes Internet és WI-FI is elérhető.

Bővebben


Fehér terem

Fehér terem

A Fehér terem a császárkor fényűzését idéző luxust kínáló terem, amely az esküvőktől az elnöki fogadásokig szinte bármilyen rendezvény lebonyolítására alkalmas. Közkedvelt helyszíne bankett esküvőknek, protokoll rendezvényeknek és exkluzív fogadásoknak.

Bővebben


Saját borospince

Saját borospince

A szálloda saját borospincével rendelkezik, amely kiváló helyszín borkóstolók tartására, rendezvények szervezésére, borvacsorákra vagy egyéb társasági eseményekre. A helyszín 2014-ben lett restaurálva és 19. századi mészkő falak helyrállítását követően valódi uniqumként szolgálja vendégeinket.

Bővebben

Páratlan lehetőségek

Szállodánk Sopron talán legismertebb belvárosi szállodája. A belvárosi szállodák többségével ellentétben azonban számos olyan kényelmi szolgáltatást nyújt, amelyek elsősorban csak specializát szállodákban (wellness vagy konferencia) szokott rendelkezésre állni.

 MG 1351 300x200P1130312 300x200CIMG2025 300x200

Megközelítés

Hotel Pannonia ****
H-9400 Sopron, Várkerület 75., Hungary

+36 99 513 678

sopron@pannoniahotel.com

A szálloda üzemeltetője / Owned and operated: DENTAL-PANNONIA Zrt. © (2018)