Áttekintés a szállodáról

pannonia cimer transparent 150x222

A szállodánk Sopron legrégebbi szállodája, amely az 1500-as évektől fogad vendégeket. Valaha fogadó állt a helyén, jelenlegi formáját a 19. század végén nyerte el. A szálloda magánkézbe kerülése óta folyamatos fejlesztéseken esik át, így az elmúlt 25 évben három jelentős fejlesztés is megvalósult. Célunk az egyediség megőrzése, a hagyományok tisztelete és a modern trendek követése.

Minden igényt kielégítő szobák

A szállodánk egyszerre tükrözi a császári és királyi korszak eleganciáját és a modern elemeket. A szobáink változatosak és bátran mondhatjuk, hogy szinte nincs két egyforma szobánk. Egyes szobáink valódi antik bútorokkal berendezett szobák, más szobák a modern szállodaiparra jellemző bútorozással készültek. Mindez természetesen azt is jelenti, hogy a kedves Vendégeknek érdemes foglalás előtt áttekinteni a szobáinkat, hogy a stílusuknak és elvárásaiknak megfelelő szobát tudják kiválasztani.

Modern wellness

Szállodánk belvárosi szálloda létére is számos wellness szolgáltatást kínál. Legutóbb 2013-ban bővítettük közel kétszeresére a wellness részlegünket.

Rendezvények

konferencia, céges vagy magán

Rendezvényt szervezne? Legyen az céges rendezvény, konferencia, üzleti- vagy partnertalálkozó, vagy akár magáncélú, nálunk mindent megtalál amire szüksége van.

A legjobb helyen

  • Európa terem

  • Galéria terem

  • Fehér terem

  • Márvány terem

  • Borospince

Termeink kiváló egyedi adottságaik révén bármely célnak megfelelnek

Összesen több mint 500 fő párhuzamos kiszolgálását tudjuk biztosítani hét különböző rendezvénytermünkben. A szállodánk otthont adott már számos köztársasági elnöki, miniszterelnöki, nemzetközi találkozónak és megszámlálhatatlan hazai és nemzetközi konferenciának, multinacionális cégtalálkozóknak, termékbemutatóknak éppúgy mint pár fős privát és exkluzív találkozóknak.

A szállodánk kiváló adottságai mellett Sopron egyik legízletesebben főző étterme, a Royal Bisztró biztosítja Önöknek a catering szolgáltatásokat.

Royal Bisztró oldalára

Bővebben:Konferencia és céges rendezvények

Páratlan lehetőségek

Szállodánk Sopron talán legismertebb belvárosi szállodája. A belvárosi szállodák többségével ellentétben azonban számos olyan kényelmi szolgáltatást nyújt, amelyek elsősorban csak specializát szállodákban (wellness vagy konferencia) szokott rendelkezésre állni.

 MG 1351 300x200P1130312 300x200CIMG2025 300x200

Megközelítés

Hotel Pannonia ****
H-9400 Sopron, Várkerület 75., Hungary

+36 99 513 678

sopron@pannoniahotel.com

A szálloda üzemeltetője / Owned and operated: DENTAL-PANNONIA Zrt. © (2019)