Foglalási információk
Az alábbiakban foglaljuk össze a legfontosabb információkat a szállodánkban történő foglalással kapcsolatosan.

Árak és költségek

Milyen költségeket tartalmaz az ár?
A foglalás ára minden esetben tartalmazza a szobához hozzáadott reggelit / vacsorát, a kapcsolódó szervizdíjakat illetve az egyes tételekre irányadó ÁFA-t.
Módosíthatom-e a foglalásomat?
Amennyiben vendégünk vállalja a módosítási díj - 5.000,-Ft/szoba - a foglalás ellenértékével egy időben történő előzetes befizetését, úgy a foglalás 1 alkalommal - érkezés előtt legalább 24 órával - egy 3 hónapon belüli időpontra módosítható. Ebben az esetben a szállásdíjra/csomagra befizetett összeg a későbbi itt-tartózkodás ellenértékébe egy összegben beszámításra kerül. Ha a módosítási lehetőséggel élni szeretne még a szállásfoglalás kifizetése előtt kérjük írásban jelezze nekünk előre, és módosítjuk visszaigazolásunkat ennek megfelelően. A kifizetés után a módosítási opció nem kérhető.
Lemondhatom-e a foglalásomat?
A szállodánkban a foglalások nem lemondható foglalások, tehát a foglalás módosítására alapvetően nincsen lehetőség.
Fizethetek-e SZÉP kártyával?
Amennyiben SZÉP kártyával kíván fizetni azt kérjük a foglalás során még annak véglegesítése előtt jelezze.
Milyen költségeket nem tartalmaz az ár?
A foglalás nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amelyet a helyi önkormányzati szabályok állapítanak meg. Ezt a helyszínen kell fizetni az alábbiak szerint:450,-Ft/fő/éj (18 éves kortól)

Egyéb kapcsolódó kérdések

Kell-e parkolóhelyet foglalni?
A szállodánk korlátozott parkolási kapacitással rendelkezik, így kérjük igényét jelezze előre! Tekintettel arra, hogy a parkoló helyek száma korlátozott, a parkolóhely lefoglalása a szoba foglalással azonos módon nem lemondható foglalás és annak költségét akkor is ki kell fizetni, ha később nem veszi mégsem igénybe a választott parkoló helyet.
Be- és kijelentkezés
Bejelentkezés és kijelentkezés: A szállodai szoba az érkezés napján 15 órától áll vendégeink rendelkezésére, a kijelentkezés ideje utazás napján 11 óra. Kijelentkezés után a csomagok tárolása kérésre megoldható.
Dohányzás
Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy 2013. december 1-jétől a hotel teljes területén tilos a dohányzás. Dohányzásra szállodánk kijelölt szabadtéri területein van lehetőség. Megértésüket nagyon köszönjük!

Ha további kérdése van

Hotel Pannonia ****
H-9400 Sopron, Várkerület 75., Hungary

+36 99 513 678

sopron@pannoniahotel.com

A szálloda üzemeltetője / Owned and operated: DENTAL-PANNONIA Zrt. © (2019)