Foglaljon közvetlenül: +36 99 513 678 I sopron@pannoniahotel.com I vagy érdeklődjön Facebook Messengeren 

Érkezés előtt

Köszönjük, hogy a szállodánkat választotta. Sok szeretettel várjuk! Alábbiakban összegyűjtöttünk néhány hasznos információt érkezést megelőzően.

A Pannonia Hotelről

A soproni belvárosi szállodánk wellness- és fitness teremmel és kapcsolódó szolgáltatásokkal várja a kedves Vendégeket. A szálloda minden szempontból egyedi. 79 szobájából 60 szoba egyedi berendezéssel rendelkezik és a típusok a moderntől az antikon át egészen a retro stílusig mindent felölelnek.

A szállodai bejelentkezés 15 órától lehetséges. Tekintettel arra, hogy a szállodánk Magyarország egyik legjobb ár-érték aránnyal bíró szállodája (TripAdvisor), ezért szinte mindig közel teltházzal üzemelünk.

Ez azt is jelenti, hogy a 10 órakor távozó vendégek után mindösszesen négy óra áll rendelkezésre, hogy tiszta és szép szobákkal várjuk Önöket és a többi vendéget is. A 15 óra előtti bejelentkezést sajnos alapvetően nem tudjuk biztosítani.

Érkezés

9400 Sopron, Várkerület 75.

Hogyan jutok el?

A szállodánk Sopron belvárosában, de a legkönnyebben megközelíthető részén található. Mind autóval, mind tömegközlekedéssel kiválóan megközelíthető.


Hogyan lehet gyorsabb?

Bejelentkezés

A magyar jogszabályok 2019. július óta jelentős többletkötelezettséget rónak a szállodákra a vendégek adatainak rögzítése tekintetében. Annak érdekében, hogy a bejelentkezés során mind kevesebb adatot kelljen már megadni, az érkezést megelőzően küldött e-mailben található linken online be tudnak jelentkezni. Ennek során a megadott adatokat a helyszínen már nem kell újra rögzíteni, mindösszesen azok ellenőrzése szükséges.

Bejelentkezés 15 óra után lehetséges. Amennyiben előbb érkezne, a szállodai recepciónál rendelkezésre áll ingyenes csomagmegőrzés, illetve az éttermünk szolgáltatásait igénybe tudja venni amíg a szobája elkészül.

Autóval, motorral érkezem

Parkoló

Tekintettel arra, hogy a szálloda legrégebbi szárnyának építészeti konstrukciója 1893-ban készült el, a belvárosi adottságok miatt a szálloda mindösszesen közel 30 őrzött saját mélygarázs és 11 udvari parkoló hellyel rendelkezik.

Amennyiben Ön nem foglalt a szobához parkolóhelyet, akkor célszerű mielőbb felvenni velünk a kapcsolatot, mivel parkolóhelyet csak szabad kapacitás függvényében tudunk biztosítani. A parkolás díja helyben fizetendő, ha korábban még nem került rendezésre.


ittartózkodás

Alapvető információk

  • A szállodában a reggeli 7 órától 10 óráig áll rendelkezésükre.
  • A szállodai wellness szolgáltatásokat (szolárium, masszázs kivételével) a szobaár tartalmazza. A wellness részleg nyitvatartása: 07:00 - 21:00.
  • A wellness igénybevételéhez a fürdőköntöst a wellness részlegen tudják igényelni személyesen.
  • A szálloda étterme 11:15 órától 22 óráig várja Önöket. A bár 23 óráig tart nyitva.
  • Amennyiben relaxációs- vagy gyógymaszázst kívánna igénybevenni, úgy kérjük előre foglaljon időpontot a recepción.

Belvárosi wellness

A szállodánk hátsó részén, az első emeleten található wellenss részlegünk egy nagy medencével, egy jacuzzival, finn-, infra- és bioszaunával, gőzkamrával és sószobával várja a kedves Vendégeket!

Masszázs

Kiváló masszőreink előzetes egyeztetés alapján várják a kedves Vendégeket, akár relaxációs, akár gyógymasszázs szolgáltatást kívánnak igénybevenni.

Alvás

A szállodai szobáink ágyai a nemzetközi osztályozásnak megfelelően rendelkeznek teljesen külön ágyas, összetolt ágyas és franciaágyas szobákkal is. A szoba kategóriája és típusa tartalmazza a pontos ágytípust. Ha speciális kívánsága van az ágyak vonatkozásában, kérjük előre jelezze.

WIFI

A szállodánk a világ egyik legmodernebb wifi (UNIFI) hálózatával rendelkezik, melyet ingyenesen biztosítunk Önöknek az itteni tartózkodásuk során. A vezetéknélküli hálózathoz a jelszót bejelentkezéskor biztosítjuk Önöknek, mely jelenleg: Sopron2017 (nagy betű fontos az elején).

Hogyan töltsem az időmet Sopronban?

Sopron és környéke rengeteg lehetőséget biztosít az aktív kikapcsolódásra. Tanulmányozza ajánlásunkat és kollégáink készséggel állnak rendelkezésre ha kérdés merülne fel.

Gyerekjátszó

Az első emeleten.

Étterem

A földszinten a recepciónál.

Wellness

Első emeleten az épület hátsó részében.

Recepció 24/7

Elérhető a 0-ás telefonszámon házon belül, vagy a 06 99 312180-as számon.

Parkoló

Őrzött udvari és mélygarázs parkolónk várja Önöket előzetes foglalás alapján.

Fitness

Professzionális kardio gépekkel várjuk Önöket a 24 órában nyitva tartó fitness termünkben.

Tetőterasz

Egyedülálló panorámával várja Önöket a két tetőteraszunk!

Hotel Pannonia ****
H-9400 Sopron, Várkerület 75., Hungary

+36 99 513 678

sopron@pannoniahotel.com

A szálloda üzemeltetője / Owned and operated: DENTAL-PANNONIA Zrt. © (2019)