Est.

1893

Pannonia Hotel

Minőség és érték

Üdvözöljük a Pannonia Hotelben!

A legjelentősebb foglalási oldalakon mind azonos árakat talál, melyekért garanciát vállalunk akkor is, ha nálunk foglal. A szállodánknak több értékelése van a booking.com-on (közel 2500), mint az összes többi négycsillagos szállodának együttvéve Sopronban, de összességében több mint 5000 értékelésünk van az elmúlt évből.

Naponta tehát tucatnyian írják le nyilvánosan a véleményüket!

 

 • 5000+ értékelés
  Szállodánk Sopronban több mint 5000 vendégértékeléssel büszkélkedhet, amely többszöröse mint bármely másik szálloda értékeléseinek száma.
 • TOP10
  Szállodánk a TripAdvisor oldalon a vendégek értékelései alapján a 10 legjobb vidéki szálloda között található: Nézze meg!
 • Nr 1
  Szállodánk a TripAdvisor oldalon a vendégek értékelései alapján az első helyezet Közép-Dunántúlon: Nézze meg!
 • Naponta vizságzunk
  Minden nap tucatnyi vendégértékelést kapunk, ami nemcsak az egyik legmagasabb az országban, hanem az egy szobára jutó értékelések száma is figyelemreméltó.
  A Booking.com oldalon a 20 legjobb vidéki négycsillagos szállodák között a TOP3 legtöbbet értékelt szállodák között vagyunk.

Mihez kezdünk ezzel a sok visszajelzéssel?

Megköszönjük. Őszintén. Sosem állítjuk, hogy hibátlanok vagyunk. Valószínűleg minden kedves Vendégnek nem tudunk sosem megfelelni. Törekszünk azonban arra, hogy mind több kedves Vendégünknek megfeleljünk!

A szállodánk közel 100%-os visszaforgatási aránnyal azt vállalja, hogy minden itt elköltött forint közel 100%-ban a szálloda fejlesztésére kerül visszaforgatásra. Ennek az ékes bizonyítéka, hogy bár számos kritika mellett, de mégis évről-évre jelentősen fejlődünk.

Az elmúlt 14 hónapban minket választottak az árak és minőség alapján a legtöbben, válasszon Ön is minket!

Foglalás telefonon:  0036 99 312 180

Foglalás e-mailben: foglalas@pannoniahotel.com

Kapcsolat

Telefon

+3699312180
Pannonia Hotel ****
9400 Sopron, Várkerület 75.

Hotel Pannonia ****
H-9400 Sopron, Várkerület 75., Hungary

+36 99 513 678

sopron@pannoniahotel.com

A szálloda üzemeltetője / Owned and operated: DENTAL-PANNONIA Zrt. © (2019)