Est.

1893

Szobák

Egyediség minden szinten

Üdvözöljük az egyediség világában!

Szállodánk 79 szobájából 60 szoba teljesen egyedi kialakítású. A barokk bútorral berendezett szobától, a modern, letisztult berendezésen át a retro hangulatot tükröző szobákig sokféle stílus keveredik. Az eklektikusság mégis közös pontokban kategóriákká rendezett, így mind az egyéni utazók, mind az üzleti és csoportos utazók megtalálják a számításukat.

"A kényelmes és exkluzív szálloda, kellemes környezetet biztosít a pihenéshez! Az ágyakban jó az alvás,a szálloda tiszta és csendes!" - Ágnes, TripAdvisor

Liszt és Széchenyi Lakosztályok

Modern executive suite
A lakosztályokból Sopronban szinte egyedülálló kilátás nyílik Sopron dombjaira. A város feletti urbán-természetes kilátás és a teljes panorámát nyújtó ablakok páratlan pihenésre és munkakörnyezetre adnak lehetőséget.

Superior légkondicionált kétágyas

Modern és antik franciaágyas

A szobák nagyobb alapterületűek, antik, modern vagy klasszikus berendezésűek; légkondicionálóval, minibárral, LCD TV-vel, széffel és saját fürdőszobával rendelkeznek. Ebben a kategóriában csak franciaágyas szobák foglalhatók. A szálloda minden szobájában ingyenes a Wi-Fi internethasználat.


Art Déco Prémium

Desgined by Varró Zoltán

Az exkluzív szobákat  az építészeti "Oscar díjas" Varró Zoltán és csapata tervezte. Tágas, légkondicionált prémium szobák.

A szobák december 4-ei érkezéssel fogalhatóak.

Pannonia NextGen

A 21. százdadra szabva

2018-ben elkezdődött a Pannonia Hotel újraszabása Varró Zoltán és csapata, a VarróDesgin tervei alapján. A három éves folyamat során a technológiai fejlesztéseket követően már folyik az ütemezett megújulás.


Standard különágyas (TWIN)

Modern, antik, retro

A szobák kisebb alapterületűek, egyszerű berendezésűek, minibárral, LCD TV-vel és saját fürdőszobával rendelkeznek. Ez a szobatípus nem légkondicionált. A szálloda minden szobájában ingyenes a Wi-Fi internethasználat.

Standard légkondicionált kétágyas

Modern, antik és retro

A szobák kisebb alapterületűek, egyszerű berendezésűek, légkondicionálóval, minibárral, LCD TV-vel és saját fürdőszobával rendelkeznek. Ebben a kategóriában különágyas és franciaágyas szobák is foglalhatók. A szálloda minden szobájában ingyenes a Wi-Fi internethasználat.

Légkondicionált kétágyas (business) szoba

Modern, antik, retro

A szobák nagyobb alapterületűek, antik, modern vagy klasszikus berendezésűek; légkondicionálóval, minibárral, LCD TV-vel, széffel és saját fürdőszobával rendelkeznek. Ebben a kategóriában különágyas és összeágyazható ágyas szobák is foglalhatók. A szálloda minden szobájában ingyenes a Wi-Fi internethasználat.

Classic egyágyas economy szoba

Klassik

A szobák egyszerű berendezésűek, minibárral, LCD TV-vel és saját fürdőszobával rendelkeznek. Ez a szobatípus nem légkondicionált. A szálloda minden szobájában ingyenes a Wi-Fi internethasználat.

Standard négyágyas

Modern és retro

A szobák egyszerű berendezésűek, minibárral, LCD TV-vel és saját fürdőszobával és 2 hálószobával rendelkeznek. Ez a szobatípus nem légkondicionált. A szálloda minden szobájában ingyenes a Wi-Fi internethasználat.

Standard légkondícionált egyágyas

Modern és retro

A szobák egyszerű berendezésűek, légkondicionálóval, minibárral, LCD TV-vel, széffel és saját fürdőszobával rendelkeznek. A szobák a 3. emeletről néhány lépcső megtételével érhetők el. A szálloda minden szobájában ingyenes a Wi-Fi internethasználat.

Hotel Pannonia ****
H-9400 Sopron, Várkerület 75., Hungary

+36 99 513 678

sopron@pannoniahotel.com

A szálloda üzemeltetője / Owned and operated: DENTAL-PANNONIA Zrt. © (2019)