Kedves Vendégünk! Köszönjük, hogy meglátogatta az oldalunkat. Mielőtt a legjobb árakat és a TOP 3 magyar ár-értékarányú (TripAdvisor) szállodánkat be tudnánk mutatni, az Európai Unió adatvédelmi rendelete alapján tájékoztatnunk kell Önt, hogy a weboldalunk sütiket (cookie) használ.

Kiválósági tanúsítvány 2013, 2014, 2016, 2017 és

coe2018

Szolgáltatások

 

 

Szobák

Szobák

Szállodánk ötvözi minden tekintetben az antik és a modern kor jegyeit. Ennek tükrében megtalálhatóak eredeti antik bútorokkal felszerelt, légkondicionált szobák éppúgy, mint modern szállodai bútorokkal nemzetköziesített szobák.

Bővebben


Kiváló személyzet és elhelyezkedés

Kiváló személyzet és elhelyezkedés

A személyzet és a szállás elhelyezkedése folyamatosan a legjobb értékeléseket kapja a vendégértékelő oldalakon, mint amilyen a TripAdvisor vagy Trivago. Büszkék vagyunk arra, hogy a vendégek számára a legmagasabb színvonalú szolgáltatásokat nyújtjuk Sopronban. A szálloda elhelyezkedése több mint ideális, Sopron belvárosában, a soproni Portál Program keretében 2015 során kialakított belvárosi sétálóutca kezdeténél található.

Első osztályú szupergyors, ingyenes WIFI

Első osztályú szupergyors, ingyenes WIFI

A szállodában biztosítjuk, hogy a címünkön elérhető leggyorsabb WIFI mindig ingyenesen rendelkezésére álljon a kedves vendégeknek. Jelenleg ez 500 MB/s. A vezeték nélküli eszközeink átlag életkora kevesebb mint egy év és jelenleg is folyik a 802.11ac hozzáférési pontok fejlesztése.

Egyedülálló belvárosi Wellness részleg

Egyedülálló belvárosi Wellness részleg

Szállodánk bár belvárosi szálloda, nagy wellness részleggel rendelkezik, amelyben megtalálható az úszómedence, a jacuzzi, a finn-, infra- és bioszauna, a gőzkamra, a sókamra és szolárium is. Ezzel belvárosi szállodai létünk ellenére is kiváló wellness szolgáltatásokat tudunk nyújtani több száz négyzetméteren.

Bővebben


Kiváló és sokrétű konferencia és tárgyaló termek

Kiváló és sokrétű konferencia és tárgyaló termek

Konferencia és tárgyaló termeink a nagy volumenű konferenciáktól a családias tárgyalásokig minden igényt kielégítenek. Antik bútorokkal berendezett kis tárgyalóink és a modern technológiákkal felszerelt kis-, közepes- és nagy konferenciatermeink több szekciós és sok résztvevős nemzetközi és hazai konferenciák kiváló helyszíne.

Bővebben


Gasztronómiai élvezetek

Gasztronómiai élvezetek

A Széchenyi Étterem Sopron egyik legkülönlegesebb étterme. Tágas terek, sajátos hangulat gondoskodik arról, hogy elegáns és emberközeli atmosztférában élvezhessük a gasztronómiai különlegességeket. Étlapunk szezonálisan megújul, igény esetén köztársasági elnöki találkozóktól a bankett fogadásokig bármilyen rendezvényre magas szintű gasztronómiai különlegességekkel tudunk szolgálni.

Bővebben


Gyerekjátszó

Gyerekjátszó

A Pannonia Hotel első emeletén található, barátságos környezetben kialakított gyerekjátszó felejthetetlen élményt nyújt a kicsiknek és a nagyoknak egyaránt. A kettő szobarészből álló helyiség első felében a gyerekek mesenézéssel tölthetik idejüket, míg a másik szobában aktívan játszhatnak. A gyerekjátszóban minden korosztály talál magának elfoglaltságot, míg a kisebb gyermekek készségfejlesztő játékokkal, építőkockákkal, rajzolással tölthetik idejüket, addig a nagyobbacskák számára lego, társasjáték, kirakó áll rendelkezésre.

Saját borospince

Saját borospince

A szálloda saját borospincével rendelkezik, amely kiváló helyszín borkóstolók tartására, rendezvények szervezésére, borvacsorákra vagy egyéb társasági eseményekre. A helyszín 2014-ben lett restaurálva és 19. századi mészkő falak helyreállítását követően valódi uniqumként szolgálja vendégeinket.

Hotel Pannonia ****
H-9400 Sopron, Várkerület 75., Hungary

+36 99 513 678

sopron@pannoniahotel.com

A szálloda üzemeltetője / Owned and operated: DENTAL-PANNONIA Zrt. © (2018)