A wellness előnyös hatásai

A szállodánk bár belvárosi szálloda, közel Sopron szívében, közel a legjelentősebb nevezetességekhez, mégis számos wellness szolgáltatást kínál a kedves Vendégeknek.

Töltődjön fel velünk a Belvárosban jó és rossz időben egyaránt.

 

Úszómedence

Úszómedence

A Pannonia Hotel wellness részlegének nagy úszómedencéje. A medence hőfoka a nemzetközi standardoknak megfelelően 24 - 27 fok közötti hőmérsékletű. Ideális a wellness részleg többi szolgáltatásához kapcsolódóan akár a testünk tusolás után történő lehűtésére, vagy sportérékkel rövid úszásokra is.

Jacuzzi

Jacuzzi

A jacuzzi 6 - 8 fő kényelmes befogadására alkalmas pezsgőfürdő. A víz hőmérséklete 36 fok körüli és a teljes vízállomány fél óránként teljesen cserélődik. A medence kiváló hely a kikapcsolódásra és elmélyült relaxációra. A víz, mint az élet egyik alapeleme, természetes közeget jelent az ember számára, amellyel közvetlenül érintkezve megnyugszik, ellazul. A béke és a nyugalom az egészség legfőbb forrása. Ha a víz egy megfelelő jakuzzi fúvókáin keresztül masszírozza az izmokat, akkor még intenzívebb egészségjavító hatást gyakorol a szervezetre. Ezáltal számos stresszen is alapuló betegség kialakulását akadályozhatjuk meg, vagy érhetünk el jelentős javulást. Egy kiadós masszázsfürdő felér egy mély meditációval. Ezenkívül a jakuzzi használata egy kellemes társadalmi esemény.

Finn szauna

Finn szauna

A szálloda tradicionális finn szaunája 90 - 110 Celsius fok hőmérséklettel. A finn szauna elősegíti a relaxációt, jobb egészséget és vitalitást eredményez. Méregtelenít, javítja a vérkeringést, segít a stressz-űzésben, javítja az izületi mobilitást, tisztítja a bőrt és még számos pozitív hatással rendelkezik. Természetesen csak felelősen és körültekintően, egészségi állapotunknak megfelelően szabad használni.

Bio szauna

Bio szauna

A bioszauna a finn szauna enyhébb változata 50 - 70 Celsius fok hőmérséklettel. A finn szaunához hasonló kedvező hatásokkal jár, azonban kevésbé terheli meg a szervezetet az alacsonyabb hőmérséklet miatt. A bioszauna a kíméletes szauna. Kímélő megoldást nyújt azok számára, akiknek a finn szauna túlságosan meleg, esetleg fullasztó, vagy a gőz szauna túl párás.

Sókamra

Sókamra

A 2 - 4 személyes sókamra ideális hely a megfelelő relaxációra. A sókamra használatával a sóbarlangok és a sós tengeri levegő gyógyító, szépítő és ellazító erejét élvezhetjük. A sókamra levegőjének belélegzése megkönnyebbülést nyújt a légzőszervi betegségekben szenvedők számára, megerősíti a tüdőt, feloldja a letapadt váladékot, csökkenti a légúti gyulladásokat. A szervezetünk természetes védekező mechanizmusának stimulálásával fokozza ellenálló-képességünket, gyorsítja az öntisztulási folyamatainkat.

Infra szauna

Infra szauna

Az infra szauna a szaunázás speciális formáját biztosítja. A testünket nem kívülről befelé, hanem belülről kifelé melegítjük vele. Jótékony hatásai kiterjednek sokféle panaszra, szépészeti problémára és egészségügyi gondokra is remek megoldás lehet. Az infrasugarak a bőr mélyebb rétegeibe hatolva felmelegítik a testet és ott fejtik ki jótékony hatásukat. A finn szauna jótékony hatásai mellett jobban hasznosítható kalória- és zsírégetésre, gyorsítja a sebek gyógyulását és segít akár a bőr rugalmasságának javításában is.

Gőzkamra

Gőzkamra

A gőzkamra 6 - 8 fő kényelmes tartózkodására alkalmas, kiváló egészségügyi hatásokkal jár. Megfelelő használat esetén a gőzfürdő hatékonyan oldja a stresszt, relaxál, felfrissít, javítja az általános fizikai és mentális közérzetet. Általában javasolt gőzkamra a jótékony hatása miatt több tucat egészségügyi probléma megelőzésére vagy kezelésére is.

Minőség és érték

Minőség és érték

A legjelentősebb foglalási oldalakon mind azonos árakat talál, melyekért garanciát vállalunk akkor is, ha nálunk foglal. A szállodánknak több értékelése van a booking.com-on (közel 900), mint az összes többi négycsillagos szállodának együttvéve Sopronban. Az elmúlt 14 hónapban minket választottak az árak és minőség alapján a legtöbben, válasszon Ön is minket!

Bővebben


Foglaljon

Foglaljon

Érdeklődjön nálunk közvetlenül és a legjobb árak mellett további kedvezményekre is lehetőség nyílhat állandóan változó akcióink keretében. A Foglalás ikonra kattintva űrlapot tölthet ki, vagy írjon a foglalas@pannoniahotel.com e-mail címre, illetve hívjon minket a nap bármely órájában a 0036-99-312180-as telefonszámon.

Bővebben


Fitness professzionális cardiogépekkel

Fitness professzionális cardiogépekkel

A szállodánk nem rendelkezik teljes fitness részleggel, de három professzionális - a legmodernebb követelményeknek megfelelő (így pl. IPad csatlakozási lehetőség) - cardio fitness géppel áll a kedves vendégeink rendelkezésére: futópad, ellipszigép és ülőbicikli.

Bővebben


Masszázs

Masszázs

A szállodánkban a klasszikus svéd masszázs, teljes és részleges test és hátmasszázs, arcmasszázs, melegköves masszázs, lávaköves masszázs, talpreflex és nyirokmasszázs is elérhető.

Bővebben


Szauna szeánszok a Pannoniában

Szauna szeánszok a Pannoniában

A Pannonia Wellness Központjában hetente több alkalommal (ősztől tavaszig) szauna szeánszokat tartunk képzett szaunamesterrel. A pontos időpontok a Pannonia Wellness Facebook oldalán érhetőek el. Előre bejelentkezés célszerű.

Bővebben

Hotel Pannonia ****
H-9400 Sopron, Várkerület 75., Hungary

+36 99 513 678

sopron@pannoniahotel.com

A szálloda üzemeltetője / Owned and operated: DENTAL-PANNONIA Zrt. © (2019)