Foglaljon közvetlenül: +36 99 513 678 I sopron@pannoniahotel.com I vagy érdeklődjön Facebook Messengeren 

2019 - 2020

Ünnepi időszak az év végén a Pannonia Hotelben

Töltődjön fel az Ünnepek alatt

Akár Önmagunk, akár a Szeretteink számára fontos, hogy az évben néhány alkalommal feltöltődjünk a mindennapok rohanása mellett. Jöjjön és élvezze a Pannonia Hotel vendégszeretetét 2019 végén!

Dec. 24. - Szenteste a Pannoniában

A Szenteste fontos az életünkben. Egyre többen választják azt, hogy nem családi, de meghitt családias környezetben élvezik a Karácsonyt megelőző Szentestét szállodában. A Pannonia Hotel Szenteste hangulatos környezettel, szentesti vacsorával és közben zongora és hegedű élő zenével várja a kedves Vendégeit!

Dec. 25. - Kristály Márton

A valóság sokkal izgalmasabb annál, mint amilyennek látszik. De ahhoz, hogy megmutassuk rejtett csodáit, szükségünk van némi varázslatra. Valamire, amit egy vízgömbművész tud előhívni. Egy előadó, aki ott áll az elképzelhető és elképzelhetetlen, a megvalósítható és megvalósíthatatlan, a valóság és csoda határán. Akinek a kezében a cilinder más világok közti átjáróvá válik, és aki megmutatja, hogyan lehet csodákat bemutatni egy vízgömbbel.

Dec. 26. - Marha jó vacsora

Karácsony másnapján a kulináris ételeké a főszerep

Ismerje meg milyen amikor a legkiválóbb marhahúsok egyikéből készülnek az ételek. Az est során a Szélessy birtok Angus marhái kerülnek terítékre együttműködésben a Malacpofa Gasztrobüfével, Sopron igazi kulináris kézműves büféjével.

Dec. 27. - Bor + vacsora

Ismerkedjen meg tradicionális soproni borokkal és élvezze a régi magyar borrégió hagyományos borait az éttermünk vendégszeretetében.

Dec. 28. - Soproni borvidék fiatalosan + vacsora

Ismerkedjen meg a soproni borrégió fiatalos arcával és élvezze a régi magyar borrégió hagyományos fajtáit úgy, ahogy a fiatalok készítik. Az éttermünk adja a kiváló ételeket, a bort már csak élvezni kell!

Dec. 29. - Rejtélyes vacsora

Kösse össze a játékélményt egy finom vacsorával! Szabadulni nem kell, mert a rejtélyes, kiváló hangulat és vacsora adott lesz. De az este nem múlhat el anélkül, hogy valaki meg ne oldja a vacsora nagy kérdését!

Dec. 30. - Borkóstoló és vacsora soproni történetekkel tarkítva

Ismerkedjen meg a soproni borrégió fiatalos arcával és élvezze a régi magyar borrégió hagyományos fajtáit úgy, ahogy a fiatalok készítik. Az éttermünk vendégszeretete ehhez a bónusz.

Dec. 31. - Valami régi és valami új

Élvezze szilveszteri gála vacsoránkat, melyet élő zenés szilveszteri bál követ, az immár oszlopos zenekarunk segedelmével! Élvezze a Pannonia Hotel nagyszerű programkínálatát Szilveszter napján is. A gálavacsorát a Blue Café Band által szolgáltatott zenés mulatság követi. Az est folyamán egy varázslatos homokanimáció teszi felejthetelenné a 2019-es évet és ha még ez nem volna elég a Hotel Vendége lesz a fiatal harmónika művész, Szabó Ádám is.

Szabó Ádám

Szabó Ádám 5 évesen kezdett el harmonikázással foglalkozni. Több hazai, illetve nemzetközi zenei versenyen is részt vett.

Az nem vitás, hogy az estén jelen lesz egy kis X-faktor, egy csipetnyi Zeneakadémia, több Dal és egy kis Eurovízió is.

Art of Papp

Homokvarázslat

Blue Cafe Band

Sopron Original

Dec. 22. - Jan. 1. - A Pannonia Vendégszeretete

Az ünnepi időszak alatt a Pannonia Hotel minden nap várja a kedves Vendégeket kiemelt pezsgős reggelivel, délben forró levessarokkal, majd sütisarokkal, esténként pedig kiváló, válogatott alapanyagokból készült vacsorával. Ne felejtse el az ünnepi ajánlatunkat hozzáfoglalni a foglalásához, hogy Önnek már valóban csak a pihenésre kelljen koncentrálnia!

Hotel Pannonia ****
H-9400 Sopron, Várkerület 75., Hungary

+36 99 513 678

sopron@pannoniahotel.com

A szálloda üzemeltetője / Owned and operated: DENTAL-PANNONIA Zrt. © (2019)