Uncategorised

1. Szállodai főállású szobaasszony, takarító kolléga - BETÖLTVE

A soproni PANNONIA HOTEL**** olyan kedves, igényes és magabiztos hölgyet keres 8 órás munkakörben, aki szeretne szállodai szoba takarító munkakörben elhelyezkedni. Munkavégzés heti 5 napon (hétfőtől - vasárnapig bármely nap lehet munkanap és két pihenőnap van). Munkaidő: 8:30-17:00.

Bejelentett, rendezett foglalkoztatás.

Nemdohányzó kollégák jelentkezését várjuk.

Elvárások:

 • ápolt megjelenés
 • hasonló munkakörben szerzett 3-5 év tapasztalat
 • nagyfokú munkabírás, rugalmasság
 • pontos, megbízható, gyors munkavégzés
 • hétvégi munka vállalása

A fizetés próbaidő alatt bruttó 280.000. forint 8 órára, azt követően vagy amennyiben gyorsan beilleszkedik a kolléga emelkedik. Válság, negyedik hullám alatt sem válunk meg munkatársaktól.

Ha hirdetésünk felkeltette érdeklődését, várjuk fényképes önéletrajzát a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

2. Beugrós szállodai szobaasszony, takarító - BETÖLTVE

A soproni PANNONIA HOTEL**** olyan kedves, igényes és magabiztos hölgyet keres BEUGRÓS SZOBAASSZONY munkakörben, aki szeretne szállodai szoba takarítóként munkatársunk lenni.

Munkaidő a munkanapon: 8:30-17:00.

Bejelentett, rendezett foglalkoztatás.

A munkanapokat egy hónapra előre egyeztetjük és adott napon számítunk a kollégára.

Elvárások:

 • ápolt megjelenés
 • hasonló munkakörben szerzett 3-5 év tapasztalat
 • nagyfokú munkabírás, rugalmasság
 • pontos, megbízható, gyors munkavégzés

Ha hirdetésünk felkeltette érdeklődését, várjuk fényképes önéletrajzát a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  e-mail címre.

3. Műszakos, karbantartó kolléga - BETÖLTVE

Műszakos karbantartó kollégát keresünk. A szállodánk (Pannonia Hotel) belsőépítészeti megújulása egyben új feladatokat is jelent.

Ha szeretnél majd Sopron egyik legszebb szállodájában dolgozni, ugyanakkor szereted a rengeteg kihívást, feladatot és megoldandó problémát, magyarán nem szeretsz unatkozni és képes vagy megoldani a váratlan feladatokat, akkor itt a helyed!

A szálloda üzemeltetés számos készséget kíván, de alapvetően épületgépész vagy villanyszerelő képesítés/szaktudás a leginkább szükséges nálunk.

Ha kíváncsi vagy a részletekre, várunk egy személyes beszélgetésre előre egyeztetett időpontban.

Önéletrajzodat vagy bemutatkozó leveledet kérjük az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre küld!

4. Konyhai kisegítő - BETÖLTVE

5. Felszolgáló

6. Beugrós reggeliztető szakács

Ajándékutalványok - ajándékok - meglepetések

Tovább böngészem a Pannonia Hotel oldalát

Kedves Vendégünk! Alábbiakban árakánlatot tud kérni tőlünk. Ha biztos az utazásában, akkor a foglalási oldalon azonnal le is foglalhatja a szobáit és bizonyosan változatlan áron tudja azokat későbbiekben is már lefolgalni. Sokféle kedvezménnyel és akcióval kedveskedünk a Vendégeinknek év közben, az adott dátumokat kiválasztva ezek megjelennek Önnek. Ha nem szeretne most foglalni, csak ajánlatot kérni, akkor alább tud ajánlatot kérni, amely meghatározott ideig lesz érvényes.

Kedves Vendégünk! Alábbiakban tudja lefoglalni a szállodai szobákat. Sokféle kedvezménnyel és akcióval kedveskedünk a Vendégeinknek év közben, az adott dátumokat kiválasztva ezek megjelennek Önnek. Ha nem szeretne most foglalni, csak ajánlatot kérni, akkor kérjük az alábbi kék gombra kattintson és a kollégáink elküldik az adott pillanatban a legkedvezőbb ajánlatot Önnek.

Csak ajánlatot kérek, nem szeretnék foglalni!

Hasznos információk érkezés, foglalás előtt

Kisfaludy2030

 •  A Kedvezményezett neve: DENTAL-PANNONIA GYÓGYIDEGENFORGALMI ZRT.
 • A támogatott projekt címe: Pannonia Hotel fejlesztése
 • Pályázat azonosító száma: ET-2020-02-09
 • A szerződött támogatás összege: 175.000.000 Ft
 • A támogatás mértéke (%-ban): 35 %
 • A támogatott projekt tartalmának rövid bemutatása: A projekt keretében a Pannonia Hotel belsőépítészeti megújítása történik Varró Zoltán tervei alapján.
 • A támogatott projekt befejezési dátuma: 2022.05.31.

A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósul meg.