Skip to main content

A közvetlen foglalásról

A közvetlen foglalásól

Közvetlen foglalások esetén olyan előnyöket tudhat magáénak, amelyek sehol máshol nem érhetőek el.

70/100

Ön tudta?

Minden egyes foglalása számít a törzsvendég programban és hozzájárul a további kedvezmények eléréséhez, mint pl. ingyen garázshasználat vagy 15% kedvezmény bármely árból. 

A szálloda árai

Más helyek árai: +10%

A szállodánk árazása úgy van beállítva, hogy a szállodai alapárakhoz minden más helyen megtalálható alapár 10%-kal drágább. Ezt egy automata rendszer igazítja ki mindig, emberi beavatkozás nélkül.

Egyes portálok, mint pl. a booking.com különböző kedvezményeket adnak a törzsvendég programjukba belépőknek. A szállodánk ügyel arra, hogy más ne adhasson kedvezőbb feltételeket, mint mi magunk. Az EU és a hazai szabályozásnak köszönhetően ezt már nem akadályozhatják meg a közvetítő portálok, mint pl. a booking.com, vagy szallas.hu.

Pannonia Hotel törzsvendégprogramnak köszönhető árak

Bővebben a törzsvendégprogramról

Más helyek programjai

A soproni Pannonia Hotel törzsvendég programjának köszönhetően az árak már foglaláskor csökkenek, hiszen ha a foglaláskor egyszerűen jelentkezik a törzsvendég programunkba, már azonnal élvezheti a kedvezményeket.

A Pannonia Hotel árainak és törzsvendég programjának köszönhetően nem csak foglaláskor, hanem a jövőbeni foglaláskor is kiemelt előnyöket élvezhet. Mert mi hiszünk abban, hogy a Vendégek nálunk járnak a legjobban!

Psszt! Majdnem elfelejtettük. Ha közvetlenül foglal, ingyenesen biztosítunk Önnek kávét a lobbyban.

Egy közvetlen példa a foglaláskori különbségre. Húzz az egerét jobbra vagy balra az összehasonlításhoz!


Bővebben …A közvetlen foglalásról

A Pannonia Hotel története

  • Arany Szarvas

    A mai Pannonia Hotel helyén álló Szarvas fogadó létéről 1676 óta tudunk. Ebben az évben jutott a város birtokába: Pásztory polgármester cserélte el az Arany angyal fogadó ellenében. Új tulajdonosa a jó reménység fejében Arany szarvasnak nevezte el, ám sajnos nem sok aranyat szerzett a városnak. Mindjárt 1676-ban a hírhedt nagy tűz alkalmával elhamvadt. Újjáépülte után a kuruc ostrom idején, 1705-ben vált ismét a lángok martalékává.

  • Johann Strauss

    A soproni vendéglősök közül elsőnek az Arany szarvas Posch Károly nevű vendéglőse írt magyar étlapot 1873-ban. 1882-ben volt a vendéglőnek egy nagyhírű vendége: Johann Strauss, a keringőkirály, aki 1882-ben inkognitóban Sopronba jött nászútra. Egy este az ifjú pár betért vacsorázni az Arany szarvasba. Munczy Lajos, a híres cigányprímás felismerte Strausst, és magyar népdalokból hirtelen átváltott a Kék Duna keringőre. A közönség megéljenezte a neves zeneszerzőt, de attól fogva szerenád és üdvözlés egymást érte, így a fiatal pár hamar elmenekült Sopronból.

  • A Pannonia Hotel újjáépítésre kerül a tűzvész után

    Fénykép: Magyar Nemzeti Digitális Archívum

    Sopron törvényhatósági bizottsága 1890 szeptember 25-i közülésén kinyilatkoztatta, hogy az “Arany szarvas jelenlegi minőségében korántsem felel meg azon igényeknek, melyek Sopron sz. kir. város rangjának méltó szálloda tekintetében joggal támaszthatók és ezért egy új … hotelnek létesítése nemcsak felette kívánatosnak, hanem mint az idegenek forgalmának városunk gyarapodására nézve fontosságú emelésének egyik alapfeltétele, múlhatatlanul szükségesnek jelentkezik…”.

  • Soproni bombázások

    A várost 1944-ben ért szőnyegbombázás után csak a Pannónia maradt épen Sopron szálláshelyeiből. Még az ötvenes évek elején is egyedüli szállodaként működött.

  • A szocializmus idejében

    Fénykép: Magyar Nemzeti Digitális Archívum

    Még az ötvenes évek elején is egyedüli szállodaként működött, az akkori Lenin krt 75 szám alatt. A szocialista éra második felében a HungarHotels üzemeltette változatlan néven. 

Bővebben …A Pannonia Hotel története

Otthon a Pannonia Hotelben

Otthon a Pannonia Hotelben

[arrow-down]

Érezze magát otthon

A családi tulajdonban álló szállodánk nem tökéletes, de mindent megteszünk az Önök kényelme érdekében. Amennyiben segítségükre lehetünk, vagy kérdésük van, a recepció bármikor áll az Önök rendelkezésére!

Vendégtájékoztató

E-bike bérlés

A recepción

E-bike bérlés

A recepción

Fogászat

Hétköznap

Fogászat

Hétköznap

Események

Sopronban - 2024

Programok

A városban és környékén

Törzsvendég programunk

Mert nekünk Ön az első

2024-ben útnak indult a törzsvendég programunk! A programunknak köszönhetően a Törzsvendégeink kiemelt figyelmet és folyamatos kedvezményeket kapnak az újabb és újabb foglalásaik esetén.

Regisztráció

A foglalási felületen

Pannonia Klub fokozat

Mert a hűség megérdemli!

Regisztrált Pannonia Klub vendégeink minden foglalásukból 10 % kedvezményben részesülnek, ha közvetlenül nálunk foglalnak! Már az első foglaláskor tudják érvényesíteni, ha regisztrálnak!

Pannonia Pass fokozat

A hűség városa, a hűség szállodája

A Pannonia törzsvendég program emelt szintje, mert Ön megérdemli a gond nélküli utazást!
Jogosultsági szint: 199.000. forint értékű foglalás 365 nappal foglalást megelőzően.

  • 15 % szobaár kedvezmény

  • ingyenes mélygarázs (elérhetőség függvényében)

  • korai bejelentkezés (11:30-tól)

Bővebben …Otthon a Pannonia Hotelben

Adventi vásárok Sopron és környékén

Adventi vásárok Sopron és környékén

  • Adventi vásár Sopronban

  • Eisenstadti karácsonyi vásár

  • Ruszti karácsonyi vásár és adventi vigadalom

  • Mattersburgi adventi vásár

  • Bécsi karácsonyi vásár, a Christkindlmarkt

  • Badeni adventi vásár

  • Adventi vásár Fraknó várában

Bővebben …Adventi vásárok Sopron és környékén