fbpx

Day use szobák, hotel office Sopron belvárosában

Szállodánkban üzleti partnereinknek elérhető a napközbeni szobahasználat (day use). Ez az üzleti utazók számára komoly hozzáadott értéket képvisel. A vendég az éjszaka eltöltése nélkül, kedvezményes áron tud igénybe venni napközben szobát, amelyet arra rendeztünk be, hogy dolgozni és pihenni is lehessen.

Home office helyett hotel office

Tartósan otthonról dolgozni nem mindig a legcélravezetőbb megoldás, így a day-use szobáinkat szintén elérhetővé tettük a corporate partnerek számára hosszabb távra is kiemelten kedvező árakon.

Útközben is a munkára koncentrálva

A day use szobák berendezése arra lett kialakítva, hogy a munkahelyünktől távol, de kényelmes munkakörnyezetben tudjunk dolgozni. A teljes értékű fürdőszobák és a kialakított terek célja, hogy az utazó a legjobb formáját tudja nyújtani amikor nálunk van, akár meeting előtt, akár ha irodaként használja a szobát.

Kényelmi szolgáltatások

A szállodai szolgáltatások (étterem, kávézó, drink bár, fitness terem, wellness központ) mind lehetővé teszik a modern üzleti utazók számára az ideális munkakörnyezet megtalálását, de igény szerint szobaszervíz, vagy extra szolgáltatások (pl. saját kávégép elhelyezése) is biztosítható.

Business corner, dockoló, nyomtató, második csatlakoztatható monitor és számos dolog amire még szükég lehet.

A szobák/irodák reggel 7-től este 21 óráig állnak rendelkezésre.