fbpx

Információk érkezés előtt
Pannonia Hotel


Védettségi igazolványok és egyéb kapcsolódó FONTOS információk

A szállodánk a jogszabályi előírások szerint - jelenleg üzleti, gazdasági és oktatási céllal érkező vendégek, illetve érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkező szabadidős céllal érkező vendégek részére - folyamatosan nyitva tart.

Az üzleti, gazdasági, oktatási céllal érkező vendégektől hivatalos nyilatkozat kitöltését, szabadidős céllal érkező vendégektől pedig az érvényes védettségi igazolvány bemutatását kérjük érkezéskor. Együttműködésüket előre is köszönjük.

Szállodánk nem kíván állást foglalni a védettségi igazolványok diszkriminatív jellegéről, de éppen úgy ahogy minden más jogszabályt, a védettségi igazolványokkal kapcsolatos előírásokat is be kívánja tartani.

A soproni belvárosi szállodánk fitness teremmel és kapcsolódó szolgáltatásokkal várja a kedves Vendégeket. A szálloda minden szempontból egyedi. A számos különböző szoba egyedi berendezéssel rendelkezik.

A szállodai bejelentkezés 15 órától lehetséges. 

Kerékpár bérlés

Professzionális karbantartással, minden igény kiszolgálására alkalmas kerékpárok kölcsönözhetők a szálloda recepcióján. 0 - 4 óra időtartamra 3.990 forint, egész napra 4.990 forint. 

Az alábbi linkekre kattintva a szálloda elé vezeti Önöket az adott szolgáltató térképes alkalmazása!

Érkezés

Hogyan jutok el?

A szállodánk Sopron belvárosában, de a legkönnyebben megközelíthető részén található. Mind autóval, mind tömegközlekedéssel kiválóan megközelíthető.

Bejelentkezés és elektronikus check-in

A magyar jogszabályok 2019. július óta jelentős többletkötelezettséget rónak a szállodákra a vendégek adatainak rögzítése tekintetében. Annak érdekében, hogy a bejelentkezés során mind kevesebb adatot kelljen már megadni, az érkezést megelőzően küldött e-mailben található linken online be tudnak jelentkezni. Ennek során a megadott adatokat a helyszínen már nem kell újra rögzíteni, mindösszesen azok ellenőrzése szükséges.

A bejelentkezés folyamata során is előnyben részesítjük az elektronikus bejelentkezést, ami azt jelenti, hogy igyekszünk papírmentesen biztosítani a bejelentkezési lehetőséget.

A szállodai szoba az érkezés napján 15 órától áll vendégeink rendelkezésére, a kijelentkezés ideje utazás napján 10 óra.

Amennyiben előbb érkezne, ill. később utazna  a szállodai recepciónál ingyenes csomagmegőrzés áll rendelkezésre.

A szobát a megadott időpontoktól eltérően garantálni nem tudjuk, ha a napi foglaltság lehetővé teszi, felár ellenében örömmel biztosítjuk. Kérem, adott napon egyeztessen erről recepciós kollegáinkkal.

Korai bejelentkezés díja (kizárólag szabad kapacitás függvényében):

  • 11 óra előtti érkezés esetén a teljes előző napi szobaár
  • 11 - 15 óra között a felár 1.000 Ft / óra

 

Késői kijelentkezés díja (kizárólag szabad kapacitás függvényében):

  • 11 – 15 óra között a felár 1.000 Ft / óra
  • 15 óra utáni kijelentkezés esetén a teljes következő napi szobaár
Parkoló

Tekintettel arra, hogy a szálloda legrégebbi szárnyának építészeti konstrukciója 1893-ban készült el, a belvárosi adottságok miatt a szálloda mindösszesen közel 30 őrzött saját mélygarázs hellyel rendelkezik.

Amennyiben Ön nem foglalt a szobához parkolóhelyet, akkor célszerű mielőbb felvenni velünk a kapcsolatot, mivel parkolóhelyet csak szabad kapacitás függvényében tudunk biztosítani. A parkolás díja helyben fizetendő, ha korábban még nem került rendezésre.

Reggeli
  • A szállodában a reggeli 7 órától 10 óráig áll rendelkezésükre.
Alvás

A szállodai szobáink ágyai a nemzetközi osztályozásnak megfelelően rendelkeznek teljesen külön ágyas, összetolt ágyas és franciaágyas szobákkal is. A szoba kategóriája és típusa tartalmazza a pontos ágytípust. Ha speciális kívánsága van az ágyak vonatkozásában, kérjük előre jelezze.

WIFI

A szállodánk a világ egyik legmodernebb wifi (UNIFI) hálózatával rendelkezik, melyet ingyenesen biztosítunk Önöknek az itteni tartózkodásuk során. A vezetéknélküli hálózathoz a jelszót bejelentkezéskor biztosítjuk Önöknek, mely jelenleg: SOPRON2020 (nagy betű fontos).

Vendégtájékoztató

A szállodánkban a vendégtájékoztató interneten elérhető, így a legtöbb információ bármikor az Önök rendelkezésére áll.

Amennyiben a recepciót kívánják elérni, akkor az épületen belül a 0-ás számmal tudják ezt megtenni.

A vendégtájékoztató elérhető az alábbi linken is.

Vendégtájékoztató

Gyerekjátszó

Az első emeleten található.

Dohányzás

Szállodánk szigorúan nemdohányzó szálloda. Esetleges szabálysértés esetén 100.000. forintig terjedő kötbér és a szoba teljes szagtalanításáig történő ki nem adhatóság miatti kártérítés (napi aktuális szobaár) fizetendő a helyszínen a szabálysértési feljelentés elkerülése érdekében.

Távozás (jó tudni)

E-számla, elektronikus számla

A szállodánk a környezeti terhelés csökkentése érdekében elektronikusan, a bejelentkezéskor megadott e-mail címre küldve állítja ki a foglalásról vagy annak részeiről a számlát. Amennyiben papír alapú számlát kér, kérjük bejelentkezéskor jelezze.