fbpx

Információk érkezés előtt
Pannonia Hotel

A soproni belvárosi szállodánk wellness- és fitness teremmel és kapcsolódó szolgáltatásokkal várja a kedves Vendégeket. A szálloda minden szempontból egyedi. 79 szobájából 60 szoba egyedi berendezéssel rendelkezik és a típusok a moderntől az antikon át egészen a retro stílusig mindent felölelnek.

A szállodai bejelentkezés 15 órától lehetséges. Tekintettel arra, hogy a szállodánk Magyarország egyik legjobb ár-érték aránnyal bíró szállodája (TripAdvisor), ezért szinte mindig közel teltházzal üzemelünk.

Ez azt is jelenti, hogy a 10 órakor távozó vendégek után mindösszesen öt óra áll rendelkezésre, hogy tiszta és szép szobákkal várjuk Önöket és a többi vendéget is. A 15 óra előtti bejelentkezést sajnos alapvetően nem tudjuk biztosítani.

Érkezés

Hogyan jutok el?

A szállodánk Sopron belvárosában, de a legkönnyebben megközelíthető részén található. Mind autóval, mind tömegközlekedéssel kiválóan megközelíthető.

Bejelentkezés

A magyar jogszabályok 2019. július óta jelentős többletkötelezettséget rónak a szállodákra a vendégek adatainak rögzítése tekintetében. Annak érdekében, hogy a bejelentkezés során mind kevesebb adatot kelljen már megadni, az érkezést megelőzően küldött e-mailben található linken online be tudnak jelentkezni. Ennek során a megadott adatokat a helyszínen már nem kell újra rögzíteni, mindösszesen azok ellenőrzése szükséges.

A szállodai szoba az érkezés napján 15 órától áll vendégeink rendelkezésére, a kijelentkezés ideje utazás napján 10 óra.

Amennyiben előbb érkezne, ill. később utazna  a szállodai recepciónál ingyenes csomagmegőrzés áll rendelkezésre.

A szobát a megadott időpontoktól eltérően garantálni nem tudjuk, ha a napi foglaltság lehetővé teszi, felár ellenében örömmel biztosítjuk. Kérem, adott napon egyeztessen erről recepciós kollegáinkkal.

Korai bejelentkezés díja (kizárólag szabad kapacitás függvényében):

  • 11 óra előtti érkezés esetén a teljes előző napi szobaár
  • 11 - 15 óra között a felár 1.000 Ft / óra

 

Késői kijelentkezés díja (kizárólag szabad kapacitás függvényében):

  • 11 – 15 óra között a felár 1.000 Ft / óra
  • 15 óra utáni kijelentkezés esetén a teljes következő napi szobaár
Parkoló

Tekintettel arra, hogy a szálloda legrégebbi szárnyának építészeti konstrukciója 1893-ban készült el, a belvárosi adottságok miatt a szálloda mindösszesen közel 30 őrzött saját mélygarázs és 11 udvari parkoló hellyel rendelkezik.

Amennyiben Ön nem foglalt a szobához parkolóhelyet, akkor célszerű mielőbb felvenni velünk a kapcsolatot, mivel parkolóhelyet csak szabad kapacitás függvényében tudunk biztosítani. A parkolás díja helyben fizetendő, ha korábban még nem került rendezésre.

Alapvető információk
  • A szállodában a reggeli 7 órától 10 óráig áll rendelkezésükre.
  • A szállodai wellness szolgáltatásokat (szolárium, masszázs kivételével) a szobaár tartalmazza. A wellness részleg nyitvatartása: 07:00 - 21:00.
  • A wellness igénybevételéhez a fürdőköntöst a wellness részlegen tudják igényelni személyesen.
  • A szálloda étterme 11:15 órától 22 óráig várja Önöket. A bár 23 óráig tart nyitva.
  • Amennyiben relaxációs- vagy gyógymaszázst kívánna igénybevenni, úgy kérjük előre foglaljon időpontot a recepción.
Alvás

A szállodai szobáink ágyai a nemzetközi osztályozásnak megfelelően rendelkeznek teljesen külön ágyas, összetolt ágyas és franciaágyas szobákkal is. A szoba kategóriája és típusa tartalmazza a pontos ágytípust. Ha speciális kívánsága van az ágyak vonatkozásában, kérjük előre jelezze.

WIFI

A szállodánk a világ egyik legmodernebb wifi (UNIFI) hálózatával rendelkezik, melyet ingyenesen biztosítunk Önöknek az itteni tartózkodásuk során. A vezetéknélküli hálózathoz a jelszót bejelentkezéskor biztosítjuk Önöknek, mely jelenleg: Sopron2020 (nagy betű fontos az elején).

Vendégtájékoztató

A szállodánkban a vendégtájékoztató interneten elérhető, így a legtöbb információ bármikor az Önök rendelkezésére áll.

Amennyiben a recepciót kívánják elérni, akkor az épületen belül a 0-ás számmal tudják ezt megtenni.

A vendégtájékoztató elérhető az alábbi linken is.

Gyerekjátszó

Az első emeleten található.