Foglalás telefonon: +36 99 312 180  I  Foglalás e-mailben: foglalas@pannoniahotel.com

  • Hol máshol Sopronban? Csak nálunk!

    Sopron legjobb négycsillagos szállodája, a legjobb ár-érték aránnyal és beltéri wellnesszel a belvárosban!

    Bővebben

  • Kiválósági tanúsítvány

    2016. legjobb soproni szállodája a TripAdvisor értékelései alapján és a legjobb ár-érték arányú szállás Sopronban a booking.com szerint.

    Bővebben

Törzsvendég programunk kiemelt kedvezményeket kínál + ingyen kávé

Törzsvendég programunk kiemelt kedvezményeket kínál + ingyen kávé

A törzsvendég programunk által biztosított kiemelt kedvezményeket sehol máshol nem tudja elérni! És még inyen ihatja a kávét is!

Bővebben


Minőség és érték

Minőség és érték

A legjelentősebb foglalási oldalakon mind azonos árakat talál, melyekért garanciát vállalunk akkor is, ha nálunk foglal. A szállodánknak több értékelése van az online értékelő oldalakon (több mint 2000 egyedi vendégértékelés egy év alatt), mint az összes többi négycsillagos szállodának együttvéve Sopronban. Az elmúlt 14 hónapban minket választottak az árak és minőség alapján a legtöbben, válasszon Ön is minket!

Bővebben


Közvetlen foglalás

Közvetlen foglalás

Érdeklődjön nálunk közvetlenül és a legjobb árak mellett további kedvezményekre is lehetőség nyílhat állandóan változó akcióink keretében. A Foglalás ikonra kattintva űrlapot tölthet ki, vagy írjon a
foglalas@pannoniahotel.com
e-mail címre, illetve hívjon minket a nap bármely órájában a 0036-99-312180-as telefonszámon.


Iratkozzon fel hírlevelünkre - más dolga nincs is


A legtöbbször és leggyakrabban értékelt soproni szálloda

Szállodánkat értékelik legtöbbször és leggyakrabban Soproban a vendégek. Több mint 2000 értékelés az elmúlt egy évben a különböző online oldalakon. Mindenütt mi vagyunk a legjobb komplex szolgáltatásokat nyújtó soproni négycsillagos szálloda! Tartson Ön is a többiekkel!

Bővebben


Ön ránk bízza pihenését, számunkra Ön kiemelten fontos. Bízzon bennünk!

Wellness

Wellness
Szállodánk bár belvárosi szálloda, nagy wellness részleggel rendelkezik, amelyben megtalálható az úszómedence, a jacuzzi, a finn-, infra- és bioszauna, a gőzkamra, a sókamra és szolárium is. Ezzel belvárosi szállodai létünk ellenére is kiváló wellness szolgáltatásokat tudunk nyújtani több száz négyzetméteren.

Bővebben

Gasztronómia

Gasztronómia
Szállodánk Sopron egyik legjobb séfje által biztosítja, hogy éttermünk Sopron egyik közkedvelt rendezvény helyszíne legyen. A kínálat összeállításakor figyelünk arra, hogy az ételek között a tradicionalitás és a modernség keveredjen, továbbá biztosítjuk, hogy Magyarország és a soproni borvidék legjobb borai álljanak rendelkezésre.

Bővebben

Sopron

Sopron
Sopron Magyarország közkedvelt turisztikai célpontja. Ezt egyedülálló belvárosa mellett köszönheti, annak is, hogy a város a kulturális értékekben második leggazdagabb város, valamint a környezete számtalan szabadtéri kikapcsolódási lehetőséget biztosít Magyarországon éppúgy, mint Ausztriában.

Bővebben

Kikapcsolódás

Kikapcsolódás
A kikapcsolódási lehetőségek számtalanok. A szállodánk wellness részlege, a gyerekjátszó és számos szolgáltatás házon belül, a Sopron környéki kulturális helyszínek (Barlangszínház, Mörbisch), valamint a ausztriai élmények (pl Mesepark, állatkertek, Parndorf) kimeríthetetlenek.

Bővebben

Foglalás telefonon:

+3699312180

Foglalás e-mailben

foglalas@pannoniahotel.com