Est.

1893

Üdvözöljük a Pannonia Hotelben!

Szállodánk Sopron legrégebbi és legújabb szállodája. A hotelt folyamatosan fejlesztjük a vendégeink visszajelzései alapján.

A szálloda Sopron belvárosának fő (sétáló) utcáján található és őrzött mélygarázs és wellness mellett kiváló gasztronómiával várja a kedves Vendégeket!

Szállodánk Magyarországon az egyik legtöbbet értékelt szálloda az online értékelő- és foglaló portálokon. A Vendégek visszajelzéseit többek között úgy háláljuk meg, hogy ha közvetlenül nálunk foglalnak akár 50% kedvezményt adunk bármilyen máshol megtalálható online árhoz képest.

 • Kiemelt ajánlatok pihenésre

  Megnézem

 • Kékfrankos április

  2018 a Kékfrankos éve, április pedig a kékfrankos hónapja. A soproni borvidék jeles fajtája előtt a kékfrankos április rendezvénysorozatunkkal tisztelgünk. Első alkalommal a többszörös borkiválóság Lővér Pincével kóstolhatjuk a borokat és fogyaszthatunk kiváló vacsorát. Második alkalommal a Taschner Bor- és Pezsgőház, végezetül pedig a Winelife borászat dícséri a régiót.

  Megnézem

 • Pannónia Varázsa

  Megnézem

 • VOLT Fesztivál 2018

  Megnézem

Köszönjük a bizalmat!
A TripAdvisoron a legjobb 10 vidéki szálloda közé szavaztak minket és mi vagyunk Magyarországon a legtöbbször értékelt vidéki szálloda a Booking.com-on!

Wellness központ

Bővebben

Szobák

Bővebben

Törzsvendég program

Bővebben


Őrzött parkoló

Mélygarázs és udvar

A szállodánk mélygarázzsal, udvari és utcai parkolóval is rendelkezik. A mélygarázs és udvari parkoló biztonsági szolgálat által őrzött.

Értékálló

5000+ vendégértékelés

A legtöbbször és leggyakrabban értékelt soproni szálloda

 

Beltéri wellness

Wellnessz, fitnessz, masszázs

Sopronban a szálloda a belváros legjobb helyén található. Mindemellett szállodánk az egyetlen komplex szolgáltatásokat kínáló négycsillagos szálloda nagy wellness részleggel! Jöjjön és pihenjen!

 

No1

A legtöbbet értékelt vidéki szálloda a Booking.com-on

A legtöbbet értékelt vidéki magyar szálloda vagyunk a Booking.com-on és a 6. legtöbbször értékelt magyar szálloda! A Booking.com-on stabilan kiváló értékelést vívtunk ki.:

A kedves Vendégeknél jobb minőségi ellenőrzés nem is lehetne. Köszönjük a folyamatos bizalmat és visszajelzéseket!


 • Legjobb árak:

  A szállodánkban közvetlen foglalás esetén akár 50%-kal jobb árakat kínálunk, mint ami máshol online elérhető. Győződjön meg róla és tartson törzsvendégeinkkel, akiknek 90%-a mindig közvetlenül foglal.

 • Közvetlen foglalás:

  Érdeklődjön telefonon: +36 99 312 180 
  Emailben: foglalas@pannoniahotel.com 
  Facebook Messengeren

   

 • Törzsvendég programunk:

  A törzsvendégeknek biztosított árakat és kényelmi szolgáltatásokat máshol nem lehet elérni, csak nálunk, közvetlen foglalás esetén.

Est.

1983

Royal Bisztró

Széchenyi étterem

Üdvözöljük a Pannonia Hotel gasztronómiai világában!

A szállodánk Sopron belvárosában az új gasztronómiai trendeket ötvözi a hagyományos szállodai vendéglátással. A lehengerlő étlapunk, folyamatosan változó félpanziós kínálatunk a soproni vendéglátás csúcsára tör.
Frissen készült ételek, kiváló alapanyagokból, Önöknek készítve!

A Pannonia Hotel Royal Bisztró étterme Sopronban egyedülálló módon friss Aberdeen Angus marhahúsból készíti el az ételeket. Az exkluzív együttműködés a Szélessy Birtokkal lehetővé teszi, hogy helyi termelőkkel együttműködve világszínvonalú kínálatot tudjunk készíteni. Az állatok születésüktől helyben termesztett GMO mentes takarmányt kapnak és egész életükben szabadtartásban boldog környezetben élnek. Aki evett már "boldog állatot" tudja, hogy összetéveszthetetlenül ízesebbek a húsok.

Éttermi szolgáltatások

Félpanzió

nem mindennnapi

A'la carte

pompás

Borvacsorák

és borkóstolók

Fogadások

és cocktail partyik

A Royal Bisztró és Széchenyi Étterem bármilyen rendezvény lebonyolítására képes, legyen szó álló fogadásról, cocktail partyról, céges vagy szülinapi rendezvényről, borkóstolóról vagy akár borvacsoráról. A 19. század hangulatát idéző Fehér Teremtől a saját 150 éves mészkő borospincéig a lehetőségek tárháza áll a kedves Vendégek előtt.

Hotel Pannonia ****
H-9400 Sopron, Várkerület 75., Hungary
+36 99 513 678
sopron@pannoniahotel.com

A szálloda üzemeltetője / Owned and operated: DENTAL-PANNONIA Zrt. © (2017)