Üdvözöljük!

A szálloda, amely megihlet

A PANNONIA Hotel szálloda Sopron belvárosának fő (sétáló) utcáján található, szállás és reggeli mellett, mélygarázs és fitness terem várja a kedves Vendégeket!

Szállodánk minden szempontból egyedi szállás. Számos, különböző stílusú, szobával és a stílusok páratlan keverékével várjuk a kedves Vendégeket

Nincsenek határok!
A belvárosi szállodánkban helyben is élvezheti a bárunk és teraszunk prémium kínálatát, de szabadon fel is fedezheti a helyi gasztronómiát.

 • A szálloda, amely megihlet
 • Classic Panoráma Lakosztály
 • Junior lakosztály
 • Fehér terem
 • Executive lakosztály
 • Elnöki lakosztály

  Szobáink

  Egyediség minden téren

  A szállodánk szobáinak szinte mindegyike egyedi. Nálunk mindenki megtalálja a számára megfelelő stílust.

  Fitness

  A belsőépítszeti Oscar-díjas Varró Zoltán által tervezett Fitness termünk tágas terekkel és kardiogépekkel várja Önöket.

  • A Himnusz és Szózat eredeti példánya a Pannoniában
  • Kávéházi folyosó a soproni Pannonia Hotel szállodában.
  • Fehér terem a soproni Pannonia Hotelben, rendezvényekhez, fogadásokhoz
  • A szállodában a szobákhoz vezető lépcsőház.

  A szálloda, amely megihlet

  A szálloda fő része Magyarország fénykorában épült közel 130 éve, majd az elmúlt évtizedekben folyamatosan bővült. A szállodánk a modernitás, antikvitás, klasszikus, bohém és retro elemek ötvözetét nyújta és egyedülálló élményt varázsol a kedves Vendégeknek.

  Élmény @Sopron

  Sopron és környéke a kirándulások és élmények városa. Kapcsolódjon ki az év bármely szakában Sopronban, az egyik legszebb magyar városban, ahol közel vannak a hazai és ausztriai látványosságok és élmények.

  Kerékpáros élmények Sopronban és környékén

  Sopron, környéke és Ausztria páratlan kerékpáros élményeket nyújt az ide látogatóknak, különös tekintettel a Fertő-tájra.

  Szállodánkban akár saját kerékpárral is teljes élményt biztosítunk, de szállodánkban bérelhetőek hagyományos és elektromos kerékpárok is.

  Sopron szíve a Várkerületen dobog

  @Várkerület75

  PANNONIA Hotel

  Est. 1893


  A szálloda közvetlenül a belvárosban saját mélygarázzsal is rendelkezik. A parkolóhelyeink száma korlátozott, célszerű előre foglalni.

  A szállodában három elektromos autótöltő áll rendelkezésre elektromos és hibrid autók számára. Két TESLA töltő és egy Type-II töltő.

  A szállodánk számára fontos a társadalmi felelősségvállalás. Az év nagy részében a melegvizet napkollektorokkal, az áram egy részét napelemekkel állítjuk elő. Figyeljen Ön is a környezetére!

  A modern életvitel egyik fontos eleme az Internet. A szállodánk a világ egyik legfejlettebb rendszerét (Unifi) használja, továbbá a Sopronban elérhető leggyorsabb Internet kombinációjával (bérelt vonal és optikai kábel) biztosítja, hogy a Vendégek számára az elérhető leggyorsabb Internet álljon rendelkezésre.

  Sopron és környéke ideális hely bringázáshoz. Legyen az csak kirándulás, vagy Fertő kerülés, mi ideális hely vagyunk. Őrzött garázsban, díjmentesen tárolhatóak a biciklik. Központi elhelyezkedés, fitness és alapvető bringás felszerelések, ha otthon maradna valami. A bringázás után pedig teraszunkra vagy tetőteraszunkra kiülve lehet lazítani.

  Professzionális karbantartással, minden igény kiszolgálására alkalmas rollerek és kerékpárok kölcsönözhetők a szálloda recepcióján. Elektromos rollerek, ill. hagyományos és elektromos kerékpárok is bérelhetőek különböző időtartamokra.

  • TripAdvisor Travellers Choice 2019
  • TripAdvsor Certificate of Excellence - HU 2018
  • TripAdvsor Certificate of Excellence - HU 2019