fbpx

Foglalás a Pannonia Hotelbe

Tartson az évi több mint 24.000 vendégünkkel!

Számunkra kiemelten fontos, hogy Önök ár-érték arányban a lehető legjobb szolgáltatást kapják. A szállásközvetítő társaságok (pl. szallas.hu vagy booking.com) 15-20% jutalékot is elkérhetnek, amely miatt ott ennyivel drágábban kapják meg ugyan ezt a szolgáltatást. Köszönjük, ha minket választanak!

Foglalás előtt kérdése van?

Igazi kikapcsolódásra nem elég 1-2 nap! Hagyja hátra több időre a munkát és a stresszt!

Töltsön el 3 vagy több éjszakát a soproni Pannonia Hotel****-ben, és vegye igénybe egyre növekvő kedvezményeinket! 3 éjszakára 15%, 4 éjszakára 20%, 5 éjszakára 25%, 6 éjszakától akár 30% kedvezményt tudunk biztosítani legkedvezőbb foglalható reggelis árunkból. Fedezze fel Sopron történelmi belvárosát vagy kiránduljon a közeli Lővérekben! Vegye igénybe félpanziós ajánlatunkat is vagy ebédre, vacsorára válasszon a'la carte étlapunkról!

Soproni pihenés

Hétköznapi soproni pihenés és wellness reggelivel a Pannonia Hotelben

Élvezze Ön, vagy ajándékozza másnak soproni szállodánk fix áras csomagját, amely kiváló választás!

Visszajövünk!

| Super User | Ajánlatok

Látogasson el Sopronba, a hűség, az élmények és kirándulások városába! Ismerje meg kora nyáron a soproni borvidéket és élvezze a város egyedülálló atmoszféráját! Az akciónk keretében megvendégeljük Önöket egy üveg jó soproni borra, melyet akár éttermünkben, akár tetőteraszunkon, akár a várkerületi teraszunkon el tudnak fogyasztani! Fedezze fel Sopront, a soproni borokat és a Pannonia Hotelt! A szálloda, amely megihlet.

A soproni szállás foglalás során kérjük használja az alábbi promóciós, kedvezményes kódot: visszajovunk

Az ajánlat 2020. augusztus 30-ig tart.